X

L.A. celebra els 15 anys de ‘Heavenly Hell’ al Teatre Principal de Palma

La banda mallorquina es retroba amb el disc que els va posicionar al panorama musical internacional

02/12/2023

L.A. celebra els 15 anys de ‘Heavenly Hell’ al Teatre Principal de Palma

Luis Albert Segura i la banda mallorquina L.A. s’han retrobat amb 2009, any en què el seu quart disc els va posicionar en el panorama musical nacional i internacional.

Quinze anys després, “Heavenly Hell” torna a sonar en directe al Teatre Principal de Palma per motiu del seu aniversari. El vocalista de L.A., Luis Albert Segura, recorda els inicis d’aquest disc com un abans i un després en la seva carrera musical: “Jo era conscient que era una autogestió i un quart disc. Havia tirat la tovallola molts de pics”.

Va passar de fer feina en una botiga multinacional a girar pel món, tocant la seva música. Ara, L.A. commemora aquest disc amb un concert que reedita les cançons d’aquella època. Això sí, les versions tenen una nova essència. “Vaig recuperar el que tenia dins el cos, però l’essència real ha canviat. Som més majors, tenim fills, tenim altres preocupacions i això et fa canviar” reflexiona l’artista.

El vocalista de L.A. veu el passat com un “regal” i espera que el futur vengui amb més música i “noves identitats” per molts d’anys.

02/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris