cultura

La 8a edició del festival Formentera Fotogràfica

L'edició "més internacional i més analògica" inclou referents d'àmbits molt diversos


El Festival Formentera Fotogràfica ha obert inscripcions per a l’edició d’enguany, que se celebrarà a partir de dia 29 d’abril i fins dia 3 de maig. Amb places limitades, reunirà més d’una dotzena de professionals d’àmbits molt diversos. Aquesta serà la 8a edició, la més internacional, segons els seus responsables.

Entre els noms que enguany aterren al festival Formentera Fotogràfica hi ha Donna Ferrato, activista nordamericana, recentment guardonada amb el premi PhotoEspaña 2019, que compartirà la seva feina documental en la lluita contra la violència de gènere.

Enguany, en l’edició més internacional i més analògica del festival, hi participaran altres referents de la fotografia espanyola d’àmbits molt diversos, com el vessant més artístic i experimental de Vari Caramés i la fotografia de moda d’un dels grans noms com Manuel Outumuro.

També hi ha presència illenca, els mallorquins Tomeu Coll, amb la seva fotografia documental, i Antoni Cladera, que oferirà un taller centrat en la fotografia de natura, la seva especialitat.

Durant cinc dies hi haurà infinitat d’activitats programades: ponències, sortides, exposicions i també projeccions, com aquest documental centrat en la vida secreta del reconegut fotògraf de l’agència Magnum, Elliot Erwitt, amb més de 70 anys de trajectòria darrere la càmera.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El lingüista Juan Carlos Moreno reivindica a Menorca la necessitat de fer visibles les llengües minoritàries

Ha estat el conferenciant convidat pel Dia Europeu de les Llengües que s'ha celebrat aquest divendres a l'institut Joan Ramis...

Cordèlia, metateatre per entendre les relacions de poder dins les arts escèniques

Aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per gaudir d'aquesta obra de Joan Gomila al Teatre Principal de Palma

‘El Rei d’Etiòpia’ de Toni Catany al Claustre de Sant Bonaventura

La mostra és el resultat del viatge de Toni Catany al país africà

Presentat el festival de la paraula amb VIII Torneig de Dramatúrgia com a activitat central

L'Espai El Tub i el Teatre Mar i Terra de Palma, seran els escenaris centrals.