cultura

La ballarina Xesca Mas guanya el Premi de Dansa contemporània professional Domenico Modugno

Xesca Mas podrà gaudir d'un mes d'aprenentatge a la companyia professional alemanya Delattre Dance Company


L’esforç i creativitat del coreògraf Hazem Zakaria i el talent de Xesca Mas, professora i alumna a l’acadèmia de dansa On Stage, han resultat imbatibles a la darrera edició del certamen italià de dansa Domenico Modugno i que enguany s’ha hagut de celebrar de manera virtual. La ballarina ha estat la guanyadora a la categoria de Dansa contemporània professional. Ho ha fet amb la peça que han anomenat Memory i superant més d’una trentena de participants de tot el món.

Nascuda l’any 1997, Xesca ha dedicat gairebé tota la seva vida a la gimnàstica rítmica, una formació que li ha obert moltes portes dins la dansa contemporània, on encara, assegura, té molt a aprendre. Enguany, gràcies a la beca resultant del premi, Xesca Mas podrà gaudir d’un mes d’aprenentatge a la companyia professional alemanya Delattre Dance Company, una de les més prestigioses d’Europa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’artista mallorquí, Guillem March, dibuixant oficial de la primera sèrie regular del còmic “Joker”

A partir del 9 de març, l'obra d'un dels creadors illencs més internacionals s'exhibirà als Estats Units

Rotten Kings, un diamant en brut de l’indie illenc

'True' és una de les darreres cançons dels mallorquins Rotten Kings. 4 amics que es varen conèixer a l'escola i varen decidir formar un grup. I ara, cinc anys després,...

Arriba ‘Ànima d’Elisir’ al Teatre Principal de Palma

És una reinterpretació de l'òpera 'L'Elisir d'Amore' de Gaetano Donizzetti.