X

La banda de Maó presenta el seu primer disc: ‘La música de les nostres festes’

L'àlbum reuneix les principals cançons que s'interpreten durant les festes de la Mare de Déu de Gràcia

27/08/2022

La banda de Maó presenta el seu primer disc: ‘La música de les nostres festes’

Una trentena de músics de la banda de Maó ha presentat aquest dissabte al centre de la ciutat el seu primer disc: ‘La música de les nostres festes’. L’àlbum reuneix les principals cançons que s’interpreten durant les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Se n’han el·laborat 1.000 exemplars.

El treball inclou 18 cançons, com ‘És Maó’, ‘Un senyor damunt un ruc’ o ‘Volem vi’, i té la intenció d’apropar la música popular de les festes a les cases de tots els maonesos i maoneses. Ja està a la venda per 5 euros, i també està disponible a través de les plataformes digitals com Spotify.

El disc es va enregistrar durant el mes de juny i surt a la llum quan falta poc més d’una setmana per a la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Un any en què la banda adquireix un paper molt important, ja que sonarà -per primera vegada- als dos Jaleos dels dies 7 i 8 de setembre.

La banda, actualment, està formada per una setantena de músics de totes les edats. Un reflex de la cultura popular maonesa i de com molts joves continuen la seva relació amb la música a través de la banda; des dels 12 anys, els més joves, fins als prop de 70, els més veterans.

27/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris