X

La biblioteca municipal de Sineu, una de les més visitades de Balears

La programació de cicles de documentals, contacontes i laboratoris de contes són també un reclam, que han fet d'aquesta biblioteca un punt de trobada per a molts sineuers.

14/01/2020

La biblioteca municipal de Sineu, una de les més visitades de Balears

Les biblioteques de les Illes són les menys visitades de tot l’Estat. És una de les conclusions d’un estudi publicat l’Institut Nacional d’Estadística, que diu també que les nostres biblioteques reberen 2.5 visites per habitant, davant les 4.2 visites de mitjana nacional. No obstant això, algunes biblioteques com la de Sineu, creixen any rere any, i es converteixen en un punt de trobada, esbarjo i cultura per molts dels seus habitants.

La programació de cicles de documentals, contacontes i laboratoris de contes són també un reclam, que han fet d’aquesta biblioteca un punt de trobada per a molts sineuers. De fet, amb 3700 habitants censats a Sineu, la sala de la biblioteca ha rebut unes 13000 visites durant el 2019, la qual cosa suposa una mitjana de 3.5 visites per persona i any, un punt més que la mitjana de l’Artxipèleg.

14/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT