Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

La borrasca Bàrbara provoca importants danys a diferents zones de la Península

A Madrid els bombers han hagut de fer més de 400 intervencions i al País Basc, la caiguda d'arbres ha estat el problema més destacat


La borrasca Bàrbara ha provocat danys a diferents zones de la Península. A Madrid, el vent ha tomat desenes d’arbres, que han quedat enmig dels carrers. Alguns han caigut damunt dels vehicles estacionats deixant-los pràcticament enterrats sota les branques. Els bombers han hagut de fer, aquesta nit passada, més de 400 intervencions per danys provocats per la borrasca.

I al País Basc, la caiguda d’arbres ha estat també el problema més destacat que ha provocat la borrasca, com ha passat a diferents carrers de Sant Sebastià. Bàrbara ha causat problemes a tota l’àrea occidental de la Península.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Submergits dins un episodi de calor extrema

Durant les properes 48 h les temperatures seran notícia, tant les diürnes com les nocturnes. Podrem respirar a partir de diumenge.

Les altes temperatures eleven a “extrem” el risc d’incendi a les Balears

Durant el dia d'avui, es registraran màximes de 40ºC a l'interior de Mallorca i de 37ºC a Menorca i Eivissa

Mallorca, en alerta taronja per altes temperatures

A zones com el Pla i el Raiguer es podria arribar als 38ºC. El conjunt de les Balears registraran fins diumenge la punta de calor més destacable de l'estiu

S’acaba la treva, tornarem a suar

Els termòmetres pujaran aquesta setmana, sobretot a partir de dimecres