X

La cadena de moda Pimkie tanca totes les seves botigues a Espanya

La cadena francesa va arribar al 2001 i es considera que va ser la primera que va marcar el camí del món de la moda 'low cost'

23/11/2023

La cadena de moda Pimkie tanca totes les seves botigues a Espanya

Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

La cadena de roba Pimkie ha tancat totes les seves botigues a Espanya, segons ha anunciat la directora de desenvolupament de negoci de l’empresa, Sokoa Lassa, en el seu compte de Linkedin: “Els processos de tancament mai es fan bé, és impossible; però hem tractat de fer-ho, tan bé com sigui possible”. El tancament es produeix després de la liquidació també del negoci en altres països com Bèlgica o Suïssa, davant la impossibilitat de competir amb grans operadors a baix preu, com la plataforma en línia xinesa Shein o el grup britànic Primark.

El passat març, la cadena va ser comprada per la filial francesa de Lee Cooper, Kindy i Ibisler Tekstil, encara que el negoci espanyol era propietat des de 2021 de Young Fashion Group. L’empresa ja havia anat tancant les 26 botigues que tenia a Espanya i reduint la seva capacitat logística, després del tancament de la planta logística a Granollers, a Barcelona. A les Balears, aquesta cadena només té tres botigues a Palma, de les quals ja han tancat la del centre comercial Fan Mallorca i la d’Alcampo.

A Espanya, la cadena francesa va arribar al 2001 i, segons els experts, va ser la primera que va marcar el camí del món de la moda ‘low cost’.

23/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT