X

Vibra Hotels invertirà 40 milions d’euros en millorar la categoria dels seus establiments

Al 2015 la majoria dels hotels eren d'una i dues estrelles i ara el 72 % són de tres i quatre

01/04/2023

Vibra Hotels invertirà 40 milions d’euros en millorar la categoria dels seus establiments

Redacció

La cadena hotelera amb més llits a l’illa d’Eivissa, Vibra Hotels, gastarà en els pròxims quatre anys 40 milions d’euros per augmentar de categoria els seus establiments, que se sumen als 62 milions invertits els darrers anys. En total, més de 100 milions. Al 2015 la majoria dels hotels eren d’una i dues estrelles i ara el 72 % són de tres i quatre.

El polèmic Fernando Ferré va crear un imperi hoteler, el Grupo Playasol, que va acabar amb l’empresari a la presó per frau fiscal i vulneració dels drets dels treballadors, amb un concurs de creditors i l’adjudicació dels hotels al fons d’inversió Hiperión l’any 2013. Des de llavors, els nous propietaris han invertit 62 milions a augmentar la categoria dels establiments i, al 2022, van estrenar nova imatge i marca: Vibra Hotels.

Un dels exemples més paradigmàtics del canvi és l’antic Piscis, ara Vibra District, de Sant Antoni, que es va reformar l’any passat i que ha augmentat de dos a quatre estrelles. Enguany, a Eivissa fan obres a l’Isola, antic hotel covid La Noria, amb una inversió d’un milió i mig, que passa a ser de tres estrelles.

Vibra Hotels té 10.000 llits, amb 31 estabiments a Eivissa i dos a Mallorca. Al setembre començaran les obres d’ampliació de l’antic Hotel Catalina amb vistes a la posta de sol que passarà a tenir 150 habitacions. Encara està per decidir si tendrà quatre o cinc estrelles.

01/04/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris