SOCIETAT

La Cambra de Comerç de Menorca s’ofereix com a mediador per negociar el preu del lloguer dels locals comercials 

La pandèmia s'ha endut pel camí prop de 200 comerços de l'illa que han acabat tancant


La situació econòmica derivada de la pandèmia comença a fer que tanquin alguns negocis. Les despeses fixes, com el lloguer dels locals, són una de les càrregues que molts no poden afrontar. Per ajudar aquests empresaris, la Cambra de Comerç de Menorca s’ofereix com a mediador entre propietaris i llogaters.

La pandèmia s’ha endut pel camí prop de 200 comerços de l’illa que han acabat tancant… El preu del lloguer dels locals, una de les principals dificultats per als comerciants.

La Cambra de Comerç de Menorca posa en marxa un servei de mediació per intentar solucionar els conflictes relacionats amb el lloguer dels locals comercials.

La Cambra actuarà com a intermediària entre els propietaris dels locals i els inquilins per intentar negociar el preu del lloguer en un moment tan complicat per al petit comerç i evitar, així, que molts acabin tancant.

La pandèmia ha fet tancar quasi el 10 per cent dels 1.800 locals que hi havia a l’illa, i segons l’Associació de Comerciants de Menorca, la situació pot empitjorar. Preveu que més del 30 per cent dels negocis, uns 400 comerços, acabaran tancant en acabar l’any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |