món

La Cambra de Representants dels Estats Units aprova donar 25 mil milions d’euros al Servei Postal

Donald Trump va declarar la seva voluntat de prohibir el vot per correu als pròxims comicis

La+Cambra+de+Representants+dels+Estats+Units+aprova+donar+25+mil+milions+d%27euros+al+Servei+Postal

La Cambra de Representants dels Estats Units, liderada pels demòcrates, ha votat a favor de proporcionar al Servei Postal, amb problemes d’efectiu, 25 mil milions de dòlars i bloquejar els canvis de política que han despertat preocupacions sobre la votació per correu abans de les eleccions del 3 de novembre.

La votació de 257-150 va enviar la legislació denominada “Llei de Complir amb els Estats Units” al Senat controlat pels republicans. Però el líder de la majoria del Senat, Mitch McConnell, va dir en un comunicat que el Senat “no aprovaria en absolut” el projecte de llei independent. La Casa Blanca també s’oposa fermament a la legislació i ha dit que recomanaria que el president Donald Trump veti la mesura.

Però més de dues dotzenes de republicans de la Cambra van trencar files per a unir-se als demòcrates en l’aprovació del projecte de llei, durant una rara sessió del dissabte convocada per la presidenta de la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, enmig del recés del Congrés d’agost.

Atès que s’espera que augmenti la votació per correu durant la pandèmia de coronavirus, Trump ha alarmat als demòcrates en denunciar repetidament les boletas per correu com una possible font de frau. El director general de correus Louis DeJoy va suspendre recentment les mesures de reducció de costos que han alentit els lliuraments en les últimes setmanes.

Els demòcrates, que acusen a Trump d’intentar descoratjar la votació per correu per a obtenir un avantatge electoral sobre el candidat presidencial demòcrata Joe Biden, es presenten com a defensors d’un públic que depèn del Servei Postal per als lliuraments vitals, inclosos els medicaments receptats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tomben l’estàtua d’un altre conqueridor espanyol

Es l'escultura de Sebastián Belalcázar, a Colòmbia, fundador de diverses ciutats al país

120 migrants es llancen a l’aigua des de l’Open Arms per no tenir un port on desembarcar

Es té constància que la guàrdia costanera italiana ha rescatat una part dels nàufrags.

Traslladen immigrants al nou camp de refugiats de Lesbos

Un centenar de menors provinents de l'illa grega ja han entrat a Alemanya en el marc del compromís d'acolliment

Navalny ja no necessita respiració assistida

Ha penjat la primera foto d'ençà que està ingressat acompanyat de la seva família.