mallorca

La campanya estatal contra la violència de gènere, dissenyada a Mallorca

L'agència Disset va competir amb una desena d'empreses per aconseguir el contracte


Darrere la campanya oficial del Ministeri d’Igualtat contra la violència de gènere hi ha una agència de comunicació mallorquina, Disset, que ha competit amb una desena d’empreses més d’arreu de l’Estat per aconseguir el contracte.

L’espot de la campanya va ser rodat en bona part al parc de ses Estacions de Palma. La càmera ens mostra diverses situacions que no solem identificar com a violència de gènere, con l’assetjament amb el mòbil o els comentaris sexistes. El lema és “La violència que no veus”.

El rodatge es va fer el 3 i el 4 de setembre i va durar dos dies. Va implicar una cinquantena de professionals dirigits pels creatius de Disset, una agència de comunicació amb 26 anys d’experiència. “Per a nosaltres ha estat una fita perquè competíem amb deu grans agències i és la primera vegada que una agència balear petita aconsegueix un contracte tan important”, explica Jero Montalbán, director creatiu de Disset.

Per a aquesta agència de Binissalem aconseguir aquest contracte públic de 80.000 euros representa una targeta de presentació per campanyes d’abast nacional. Una campanya que va acompanyada de tota una estratègia de comunicació a diversos canals “online” i “offline” en coordinació amb el Ministeri d’Igualtat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Continua el calendari de vacunació: avui torn de les policies locals i demà dels majors de 80 anys

Aquest dimarts també es continuarà inoculant als docents. Serà el torn dels de primària, secundària i també dels alumnes de...

La majoria de clubs de gent gran de Mallorca no volen reobrir encara

Podrien fer-ho dia 2 de març, però ho consideren "imprudent". Prefereixen esperar a estar vacunats

Els restauradors tornen al carrer: “Volem obrir tots. Només un 15% dels bars té terrasses. Ens morim de fam”

Hi han participat un centenar de persones. La policia ha identificat sis persones que portaven banderes preconstitucionals per no acatar...

La crisi estructural dels rentacars: 90% d’empreses tancades i 1.600 treballadors en ERTO i a l’atur

Donen per perduda la Setmana Santa i, de moment, no tenen ni una reserva. Miren amb preocupació cap als països...