mallorca

La campanya SOS Turisme aconsegueix l’adhesió de 800 empreses i entitats

Al voltant d'un terç de les empreses que s'hi han adherit són del sector de l'allotjament i el 21,77 d'altres àmbits del sector turístic


La campanya SOS Turisme ha aconseguit en dues setmanes de vida l’adhesió de més de 800 empreses i entitats, un 47,52 per cent més que l’assolit en els primers set dies després de la seva presentació.

Segons s’ha informat en el perfil de twitter de la campanya, de les 804 empreses i entitats que avui dia s’han sumat a SOS Turisme, al voltant d’un terç (30,72 per cent) són del sector de l’allotjament i el 21,77 per cent pertanyen també a qualque àmbit turístic.

En aquesta línia, el 15,80 per cent de les adhesions procedeixen d’empreses de la restauració. Les entitats de diferents àmbits representen el 9,08 per cent i les empreses de l’oci el 8,96 per cent. De les adhesions a SOS Turisme 6,84 per cent són comerços, el 4,85 per cent, agències de viatges, i el 1,99 per cent són empreses de transport.

La setmana passada, set dies després de la seva presentació pública, un total de 545 empreses i entitats de la cadena de valor turístic s’havien adherit ja a la campanya SOS Turisme.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un informe tècnic de l’Ajuntament de Palma qüestiona el tramvia a Son Espases

Considera que la demanda de passatgers  des de plaça d'Espanya no és suficient per justificar la línia i proposa ampliar-la...

El projecte del carril bici de Lloseta obté un premi de mobilitat sostenible

El jurat ha destacat que fomenta els desplaçaments en bicicleta de manera segura

L’acusat d’agredir mortalment un jove a Magaluf el 2018 nega els fets

La Fiscalia demana per a ell 12 anys de presó i li reclama indemnitzacions econòmiques pels seus familiars directes

Balears vol vacunar la primera dosi a la població major de 60 anys en el menor temps

Des d'aquest dilluns, ja poden demanar cita per rebre el vaccí les persones nascudes entre els anys 1957 i 1960....