X

Queralt Albinyana recomana diversificar, crear marca i afinar amb les xarxes per poder viure de la música

Formada com a e-mànager explica que tan important com la part artística és saber promocionar-se

04/08/2021

Queralt Albinyana recomana diversificar, crear marca i afinar amb les xarxes per poder viure de la música

Diversificar, crear una marca pròpia, cercar el seu públic i no defallir. És la recepta de la cantant i actriu Queralt Albinyana perquè els artistes puguin viure de la música, tot i les dificultats que genera la pandèmia. La majoria dels músics que actuen durant l’estiu als diversos pobles de Menorca hi coincideixen i tenen clar que, mentre la il·lusió de pujar a l’escenari es mantingui, ells continuaran lluitant.

Albinyana ha ofert a la biblioteca de Maó la xerrada ‘Com Viure de la Música’. Reconeguda com a actriu, però de cada vegada més com a cantant de Blues, pren la seva experiència i formació com a e-mànager, per a deixar clar que per poder tenir una carrera professional que permeti viure’n tan important és mostrar el talent artístic, com saber promocionar-se.

Davant la incertesa actual, la cantant i actriu explica que és necessari tenir estil propi, cercar el teu públic, saber vendre’s i ser ample de mires per diversificar les oportunitats professionals, així com també tenir ben clar que gràcies a les noves tecnologies les oportunitats poden sorgir arreu del món.

Però entre els músics que dimarts han actuat a les Nits de Música al Carrer és, sobretot, la il·lusió el que els impulsa a continuar pujants als escenaris. Perquè la música potser, en aquests, moments és més necessària que mai.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris