X

La cantautora Olga Basanta estrena single i disc a la Nit de l’Art de Palma

La també pianista i violista inicia al CaixaForum una gira de concerts que la durà pels Estats Units, Mèxic, Guatemala, Costa Rica i l'Argentina

21/09/2023

La cantautora Olga Basanta estrena single i disc a la Nit de l’Art de Palma

El so de la viola és un dels protagonistes de ‘No te quiero’, el nou single d’Olga Basanta, que aquest dissabte actuarà a la Nit de l’Art de Palma. El concert serà l’inici de la gira de la jove madrilenya, qui publicarà el seu primer disc a finals d’octubre. Les entrades per dissabte ja s’han exhaurit, però a partir d’aquest divendres podreu escoltar aquest primer senzill del seu àlbum debut a totes les plataformes digitals.

Molt contenta per la seva participació en la Nit de l’Art, Olga Basanta es prepara per a la presentació en directe del seu primer llargadurada, després del llançament de dos EP i de molts anys de cançons i escenaris. Dissabte oferirà el primer concert d’una gira que passarà també pels Estats Units, Mèxic, Guatemala, Costa Rica i l’Argentina, i que finalitzarà de nou aquí, a Mallorca, el pròxim 16 de març a la sala Es Gremi de Palma. El disc, amb el títol ‘Hipnos para corazones rotos y descosidos’, té 7 temes i un bonus track, sortirà a finals d’octubre i mostra, explica l’artista, “les diferents fases de l’amor”.

Temes disco, bachata, cúmbia, piano, viola… i una veu dolça i potent. Són els ingredients principals del primer àlbum de Basanta. El primer avançament, directe i clar, és aquest ‘No te quiero’, que surt aquest divendres i amb què la compositora vol fer reflexionar el públic sobre la responsabilitat emocional amb els altres. Per això, parla de valentia i d’un concepte que s’ha popularitzat en els darrers anys amb les xarxes socials, el ghosting, o el fet de tallar la comunicació sense donar explicacions. Un comportament que, segons la cantant, és “covard i tòxic”.

Olga Basanta cantarà en directe aquest dissabte 23 de setembre a la Nit de l’Art de Palma. Serà al CaixaForum a les set de l’horabaixa i, tot i que les entrades es varen acabar ja fa més d’una setmana, potser se n’allibera alguna a darrera hora al web oficial del centre cultural.

21/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris