X

La Casa de Colònies de Formentera acull cinc docents nouvinguts

Es tracta d'una solució provisional per pal·liar la problemàtica en matèria d'habitatge que pateix l'illa

07/09/2023

La Casa de Colònies de Formentera acull cinc docents nouvinguts

Regina Mayans Guasch

A Formentera, a les portes de l’inici del curs escolar, encara manquen per cobrir prop d’una vintena de places de docents dels diferents centres educatius. La principal problemàtica amb la qual es troben els qui arriben nous a l’illa és trobar un lloc on viure. Per aquest motiu, el Govern posa a disposició la Casa de Colònies.

Ara mateix, hi ha cinc docents nouvinguts que s’allotgen en aquestes instal·lacions. Es tracta, però, d’una solució provisional, ja que, segons afirmen alguns d’ells, aquest cap de setmana han d’abandonar les instal·lacions, ja que hi havia reserves prèvies. Dilluns hi podran tornar.

El Consell de Formentera, propietari de l’edificació, demana tenir la gestió de la casa de colònies, que actualment es troba en mans del Govern balear.

Anys enrere, a l’inici del curs ja es reservava per als docents. Alguns dels qui trobaven allotjament tenien el contracte només fins al maig. Durant el mes de juny es trobaven sense casa, i a l’estiu la Casa de Colònies acull campus d’aprenentatge.

La Casa de Colònies de Formentera té capacitat per a 32 persones. Disposa de lliteres i espais comuns. Tot i així, en cap cas es planteja com a una solució definitiva per allotjar aquests docents durant tot el curs.

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris