X

La casa de la infància de Maó es convertirà en un centre de protecció de menors amb problemes de conducta

Deu menors tutelats d'edats compreses entre 5 i 11 anys seran reubicats a una nova casa cèntrica de Maó cedida per l'Ajuntament

02/05/2024

La casa de la infància de Maó es convertirà en un centre de protecció de menors amb problemes de conducta

La casa de la infància de Maó acull actualment a 25 joves i 4 menors més es troben al centre d’Amadiba de Palma. Mai s’havia tingut una ocupació tan alta en aquestes instal·lacions, que compten amb una capacitat de 14 llits, ampliable a 19 en casos extrems. Alguns d’aquests joves tenen problemes de salut mental o addiccions.

Per aquest motiu es va traslladar fa un mes als 10 menors més petits, d’edats compreses entre els 5 i 11 anys, a un pis temporal. Ara l’Ajuntament de Maó ha cedit al Consell una casa cèntrica al municipi on es traslladarà en dues setmanes de manera definitiva als més petits.

La que fins ara era la Casa de la infància es transformarà en un centre de menors amb problemes de conducta i encara s’està valorant que fer amb els menors de 12 a 17 anys que actualment resideixen a aquest espai i no presenten problemes conductuals. Dintre de la transformació que patirà la casa de la infància s’aixecaran murs per evitar que persones de l’exterior interactuïn amb els menors i es reforçarà la presència policial.

El Centre d’atenció a la infància i la família (CAIF) també ha incorporat a 10 tècnics nous i ha treballat en la millora dels protocols.

02/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris