La Challenge pateix canvis en l’etapa d’avui després d’un esbaldrec a la carretera de Lluc

S'ha suprimit una volta en el circuit d'Andratx, pujada al Puig Major direcció a Pollença, Campanet, Selva, Biniamar i final a Lloseta

01/02/2019

L’esbaldrec d’un mur a la carretera de Lluc a causa del mal temps anit ha obligat als organitzadors de la Challenge Mallorca canviar el recorregut de la segona prova, Trofeu Andraxt-Lloseta, que es disputa avui divendres.

Segons informa l’organització, s’ha suprimit una volta en el circuit d’Andratx, pujada al Puig Major direcció a Pollença, Campanet, Selva, Biniamar i final a Lloseta. Malgrat la pluja i el fort vent, l’horari de crida dels corredors i sortida no ha estat alterat.

En la Challenge Mallorca competeixen 300 corredors de 24 equips que avui divendres afronten el Trofeu Andratx – Lloseta, de perfil muntanyenc i 172,4 quilòmetres de recorregut.

La primera prova, en què es va adjudicar Jesús Herrada (Cofidis) i en la qual el campió del món de ciclisme en ruta Alejandro Valverde (Movistar Team) va ser quart, va estar marcada per la caiguda del ciclista basc Mikel Landa (Movistar Team), que serà intervingut quirúrgicament d’una fractura en la clavícula de la seva espatlla dreta.