X

La Challenge-Volta a Mallorca, gran aparador de l’illa arreu del món

L'organització i el sector turístic destaquen l'impacte promocional de l'esdeveniment

26/01/2024

Redacció

Aquests dies es disputa la Challenge Volta a Mallorca. És una de les primeres proves del calendari professional internacional de ciclisme. Durant aquesta setmana la imatge de Mallorca és present arreu del món. La prova s’emet en directe cada dia per canals nacionals i internacionals. Això té un gran impacte en la promoció turística de l’illa

Avui la sortida de la Mallorca Challenge de Ciclisme ha tengut lloc a Selva. Durant tot el matí, ciclistes i membres de l’organització s’han passejat pel poble fins i tot, per als escolars del poble ha estat un matí diferent, ja que s’han passejat pel poble.

La Mallorca Challenge mou al voltant de 1.000 persones entre ciclistes, organitzadors, policies i premsa, bona part dels quals s’allotgen en dos establiments hotelers de la badia d’Alcúdia. L’Hotel Alcúdia Garden és el primer del port d’Alcúdia que ha obert les portes enguany. L’establiment té ja una llarga trajectòria a acollir turistes que venen a Mallorca a fer esport fora de temporada.

L’any passat, l’organització va quantificar en 42 milions d’euros l’impacte de la cursa en la promoció turística de l’Illa, una xifra que estimen que enguany serà més grossa.

L’Associació Hotelera d’Alcúdia afirma que la cursa ciclista té un impacte més promocional que econòmic, però reforça altres esdeveniments esportius com ara la Mallorca 312 o l’Iron Man, que se celebraran al municipi d’aquí a pocs mesos.

26/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris