media

La cobertura electoral més gran d’IB3 en els seus 15 anys d’història

250 professionals, més de 10 hores d'informació electoral, 28 debats, 40 entrevistes i un cara a cara

La+cobertura+electoral+m%C3%A9s+gran+d%27IB3+en+els+seus+15+anys+d%27hist%C3%B2ria

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears vos oferirà la cobertura més gran de la seva història en aquesta campanya electoral. Fins al pròxim 24 de maig, als espais informatius d’IB3 s’oferiran més de 10 hores d’informació electoral. Completaran la programació electoral 28 debats, 40 entrevistes i un cara a cara.

En total, 250 professionals d’IB3 ràdio i televisió treballen per oferir la cobertura electoral més gran de l’ens públic en els seus 15 anys d’història. Els espais informatius destinaran més de 10 hores fins al 24 de maig a la informació electoral de cara a les eleccions autonòmiques, municipals, als consells insulars i europees. També s’han programat 28 debats.

En compliment de la normativa electoral, que a un mitjà públic només permet debats entre tots els grups que obtenguen representació en els darrers comicis autonòmics i entre les dues candidatures més votades, IB3 ha programat les dues possibilitats, un debat autonòmic i un cara a cara entre el PP i el PSOE.

El debat dels vuit candidats tendrà lloc dimecres 15 de maig i s’emetrà per televisió, ràdio i streaming. I el cara a cara entre Francina Armengol i Biel Company serà el 21 de maig.

A més, hi haurà quatre debats insulars i 23 municipals a la ràdio. D’altra banda, es duran a terme 40 entrevistes als candidats al parlament de les Illes, als consells insulars i al parlament europeu.

Per a la nit electoral, s’oferirà un programa especial que començarà a les 19 hores, que inclourà un sondeig propi amb resultats al Parlament i als consells insulars, i continuarà amb un seguiment dels resultats i l’escrutini de vots, també al web de Notícies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Núria Llorach, nova presidenta de la FORTA

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) agafa el relleu d'Andreu Manresa

L’espai ‘Illes i Pobles’ arriba als 500 programes

A partir de dilluns dia 29 de juliol IB3 programarà una selecció dels continguts d'aquests darrers mesos