X

La companyia GNV anul·la un ferri Barcelona-Palma per un positiu entre la tripulació

La naviliera italiana ha ofert a tots els passatgers afectats la recol·lació gratuïta en vaixells d'altres companyies

18/08/2021

La companyia GNV anul·la un ferri Barcelona-Palma per un positiu entre la tripulació

Imatge d'arxiu d'un ferri de la companyia GNV.

Un ferri de la companyia GNV que havia de fer la ruta Barcelona-Palma ha estat anul·lat per un positiu de coronavirus entre la tripulació i això ha provocat retards en la ruta prevista per a aquest dimecres de Palma a Barcelona.

El vaixell havia de sortir dimarts a la mitjanit de la capital catalana i arribar dimecres dematí a Mallorca però després de donar positiu el comandant s’ha hagut d’aïllar a la resta de la tripulació aplicant els protocols covid. Els passatgers del trajecte Barcelona-Palma s’han quedat en terra. La companyia ha ofert a tots els passatgers afectats la recol·locació gratuïta en vaixells d’altres companyies.

El vaixell d’aquest dimecres de Palma a Barcelona havia de salpar a les 11.30 hores però no ha sortit fins quasi les 14.00 hores, i a més, rumb a Eivissa abans de dirigir-se a Barcelona. En el port de Palma s’han format llargues cues de passatgers.

L’empresa ha destinat a la ruta amb Barcelona el vaixell ‘GNV Sealand’, que cobreix habitualment el trajecte Palma-Eivissa-Barcelona. No obstant això, s’ha mantingut el passatge que el ‘Sealand’ havia de transportar fins a Eivissa, on ha arriba passades les 16.30 hores, i després podrà posar rumb a Barcelona, on es preveu que ja atraqui de matinada, devers les 2.00 hores.

Per aquest motiu, passatgers afectats han protestat assegurant que s’han produït aglomeracions perquè el vaixell anava replet d’aforament després de sumar els viatgers que anaven a Eivissa i a Barcelona. A més, han criticat que després de passar hores dins del vaixell han intentat marxar però no els han deixat abandonar el vaixell.

Fins al port s’han desplaçat agents de la Policia Nacional.

La naviliera italiana GNV va inaugurar al juliol la ruta per a connectar els ports de Barcelona i València amb Balears amb sortides diàries, a les quals ha destinat dos vaixells.

18/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris