X

La companyia Quins Coverbos! estrena “Lokus”, de Ponç Pons

El públic ha acollit l'obra amb rialles i emoció

20/03/2023

La companyia Quins Coverbos! estrena “Lokus”, de Ponç Pons

Redacció

L’emblemàtica companyia de teatre de Ferreries, Quins Coverbos!, ha estrenat aquest cap de setmana la seva darrera obra. Ha estat en una sessió triple a l’auditori del municipi amb èxit de públic, que ha respost amb rialles i emoció.

“Lokus”, escrita l’any 2009 per Ponç Pons, ha tornat als escenaris menorquins. Dirigida en aquesta ocasió per Damià Moll Truyol, la comèdia explora alguns dels sentiments més durs de la condició humana, com la solitud, fer-se vell o el trastorn mental. Parla, però, també, de l’amor. Humor i drama, ironia i emotivitat damunt l’escenari.

La peça escenifica les peripècies vitals d’una sèrie de personatges marcats per una ferida profunda i una dolorosa humanitat. Manel Soldevila dona vida a un dels principals: En Miquel, un exalcohòlic que conviu amb la depressió, però que conserva, enmig del naufragi vital, moments de lluïdesa.

“Lokus” es representarà dissabte 25 de març, a la Sala Multifuncional des Mercadal, abans de visitar, el 15 d’abril, el Teatre des Born de Ciutadella, i el 22 d’abril, l’Orfeó Maonès.

20/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris