economia

La compravenda d’habitatges cau més d’un 18% a les Balears

És la pitjor xifra en tres anys

Imatge d'arxiu.


Aquest agost la compravenda d’habitatges a les Balears ha caigut un 18,1% interanual fins a les 1.040 operacions, no obstant això, és la tercera comunitat amb major nombre de transmissions per cada 100.000 habitants, amb 109, només per darrere de la Comunitat Valenciana (136) i d’Andalusia (110).

L’estadística de transmissions de drets de la propietat de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) publicada aquest dijous reflecteix que el nombre total de finques transmeses inscrites en els registres de la propietat a l’agost a Balears per cada 100.000 habitants va ser de 454, amb una caiguda interanual del 10,9%.

A escala nacional la compravenda d’habitatges es va desplomar a l’agost un 21,1% interanual fins a les 35.371 operacions, en un context marcat per l’entrada en vigor de la nova llei hipotecària, registrant el descens més gran des de febrer de 2014, quan aquest indicador es va deixar més d’un 27%.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Quesería Menorquina avisa els treballadors de liquidar la fàbrica de Maó si no accepten un nou inversor

L'assemblea rebutja inicialment la proposta perquè no pertany al sector agroalimentari i no els satisfan les condicions laborals

Maó i Ciutadella estudien fórmules per agilitzar la concessió de permisos d’obres amb els col·legis professionals

Establir un filtre intern que acreditàs la idoneïtat tècnica dels projectes podria escurçar els terminis

Marxa a Palma per demanar pensions dignes

Ho han fet al crit de "les pensions es defensen governi qui governi" i "pensions justes ja"

L’economia blava genera una cinquena part del valor afegit generat a les Balears

Impulsa Balears i la Fundació Marilles destaquen la importància d'assegurar el bon estat del medi marí i la productivitat de...