X

La comunitat educativa es reunirà dilluns per marcar les accions a seguir després de l’acord entre el PP i Vox

Sindicats educatius, associacions de famílies d'alumnes i directors de centres educatius varen plantar aquest divendres el Govern

04/11/2023

La comunitat educativa es reunirà dilluns per marcar les accions a seguir després de l’acord entre el PP i Vox

Redacció

Entitats educatives i culturals es reuniran dilluns horabaixa per marcar les accions a seguir després de l’acord entre el PP i Vox per la lliure elecció de llengua als centres educatius a partir del pròxim curs escolar.

Sindicats educatius, associacions de famílies d’alumnes i directors de centres educatius varen plantar aquest divendres el Govern a la reunió a la qual estaven convocats. Una protesta per mostrar el seu rebuig a l’acord, en considerar que Educació no ha tengut en compte la comunitat educativa.

L’entitat Escuela Para Todos – Plis Educación també ha criticat l’acord en considerar que Vox renuncia al seu programa perquè, diuen, les famílies no podran triar la primera llengua sinó que ho faran els centres educatius.

En canvi, Escola Catòlica i l’associació de famílies d’escoles concertades han mostrat el seu suport a la lliure elecció de llengua perquè considera que la proposta no retrocedeix en matèria de normalització.

Notícies relacionades >

04/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris