societat

La Conselleria d’Educació planteja als docents un inici de curs esglaonat

L'ús de les mascaretes serà obligatori a partir dels sis anys

La+Conselleria+d%27Educaci%C3%B3+planteja+als+docents+un+inici+de+curs+esglaonat

El plantejament de la Conselleria d’Educació és que la incorporació dels alumnes a les aules sigui progressiva. Tal com ha avançat IB3 Ràdio, la intenció és evitar que més de 110 alumnes comencin el mateix dia. En una reunió mantinguda amb els directors de centres de primària i infantil i secundària, la Conselleria ha plantejat que les escoles que tenen fins a 700 estudiants matriculats facin la tornada amb un màxim de 5 dies. Als centres de més de 700 alumnes, la direcció disposaria de 10 dies. A les escoles d’infantil i primària, els primers a començar serien els alumnes d’entre 3 i 6 anys.

En espera de la reunió del Govern central amb les comunitats autònomes que mantendran dijous, el plantejament que fa Educació és que l’ús de les mascaretes sigui obligatori a partir dels sis anys. En cas que els alumnes comparteixin espais comuns o transport escolar, l’ús de la màscara seria a partir dels 3 anys.

Els directors dels centres també han pogut saber que Salut posarà a la seva disposició un telèfon i adreça electrònica per atendre les seves peticions. De moment, però, es descarta que personal sanitari pugui estar present a les aules.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Formentera podria ser la primera illa en vacunar els joves de 16 a 30 anys

La consellera, Patrícia Gómez, ha suggerit que a la pitiüsa menor es podria realitzar en les pròximes setmanes una campanya...

Metalls pesants tòxics al cos de les tortugues marines

La principal causa de mort són les xarxes 'fantasma'

26 anys fent els hospitals un poc més amables

Sonrisa Médica protagonitza la campanya d'IB3 "Tots donam una mà" aquest mes de juny

Tres camions serviran com a punts de vacunació massiva

Es posaran en marxa el 23 de juny a Santa Ponça, Maó i Sant Antoni de Portmany