menorca

La construcció de Son Salomó 2 començarà després de l’estiu per culpa del Covid-19

Els promotors esperen que entri en funcionament al segons semestre de 2021


El parc solar de Son Salomó 2 no escapa als efectes de la crisi sanitària. La paralització de totes les obres endarrerirà per enèsima vegada la posada en marxa de la planta fotovoltaica més gran de Balears. El nou termini que contemplen els promotors és a mitjans de 2021. El calendari previst inicialment era iniciar les obres abans de la temporada turística, ja que durant els mesos estivals no estan permeses per qüestions mediambientals.

L’actual situació, però, provoca que a l’estiu tan sols puguin fer feines prèvies i iniciar el gruix dels treballs una vegada finalitzi la temporada, al setembre. L’execució de les mateixes és d’un any, així que fins al segon semestre de l’any que ve, Son Salomó 2 no serà una realitat.

Els promotors ja han comunicat l’inici d’obres a l’Ajuntament de Ciutadella. Estan a l’espera de pagar les taxes corresponent, però els treballs els podrien començar de totes maneres. No obstant, l’arribada del Covid-19 els ha impedit avançar.

L’acord definitiu per a tirar endavant el parc va arribar a finals de febrer, quan l’empresa, el COnsell i la societat Martí i Bella van signar un acord a 4 bandes, també amb la propietat dels terrenys de Punta Nati, que posava punt final a anys de disputes i contenciosos. El parc, finalment, ocuparà 68 hectàrees de terreny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els primers banyistes arriben a Favàritx en espera que entri en escena del nou aparcament

L'estacionament podria quedar enllestit d'aquí a set o deu dies

Alaior desafia la distància de seguretat amb un autocinema gratuït a La Trotxa

L'estrena tindrà lloc divendres 12 de juny i l'experiència es perllongarà durant tot l'estiu

L’obertura al turisme a partir de juny rellança l’interès per estiuejar a Menorca

Els hotelers demanen que es bonifiquin els viatges perquè els preus per enllaçar amb les 13 ciutats espanyoles amb vol...

Lliure accés a Macarella, almenys per unes setmanes

El bus a la cala verge de Ciutadella, únic mitjà de transport permès, es reinstaurarà més endavant, en funció del turisme i l'afluència