món

La corba de contagis a Europa continua creixent

A Alemanya, avui s'han notificat prop de 10.000 nous casos en 24 hores i són prop de 76.000 les persones que han mort per la Covid

La+corba+de+contagis+a+Europa+continua+creixent

La incidència acumulada a Alemanya continua pujant i se situa amb 134 nous contagis per cada 100.000 habitants a set dies. Els casos positius segueixen a l’alça des de mitjans de febrer. Ahir diumenge estaven ingressats a les unitats de cures intensives prop de 3.500 pacients amb coronavirus, dels quals el 50% necessita respiració assistida.

Davant aquestes xifres, el ministre de Salut considera necessari que el país entri en un confinament estricte d’entre 10 i 14 dies.

A França, la situació també és molt preocupant, amb 263.000 contagis i 2.300 morts en una setmana. La xifra dels positius diaris no baixa dels 40.000 casos i el 94% dels llits de les unitats de cures intensives de tot el país estan ocupats. Emmanuel Macron no descarta prendre noves mesures si l’actual estratègia de confinaments regionals no funciona.

Itàlia, en canvi, comença a mostrar un lleu descens en l’afectació de la pandèmia, com a conseqüència de les estrictes normes aplicades. En la darrera setmana, s’han comptabilitzat 155.000 contagis i prop de 2.990 morts. Des d’avui, deu regions italianes entren en zona vermella, la de majors limitacions i que s’estendrà a tot el país durant els dies festius de Setmana Santa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El jurat declara culpable d’assassinat l’expolicia que va matar George Floyd

Ara el jutge disposa d'entre sis i vuit setmanes per determinar la condemna

Espanya ofereix ajuda inversora a Llatinoamèrica

XVII Cimera Iberoamericana en format semipresencial a causa del coronavirus

L’EMA encara està avaluant “en una etapa primerenca” la vacuna Sputnik V

El comitè de medicaments d'ús humà encara no ha començat a analitzar els informes de farmacovigilància i adverteix que “es...