X

‘La cosina gran’, de Laura Gost, el llibre més venut aquest Sant Jordi a Palma

Sant Jordi és sinònim de llibres i roses i a Palma, també de música. L'oferta cultural s'amplia a la ciutat amb versos cantats i musicats, per fer encara més especial aquesta jornada

23/04/2019

‘La cosina gran’, de Laura Gost, el llibre més venut aquest Sant Jordi a Palma

Marga Caldentey

Les nostres prestatgeries estan plenes dels seus llibres. Els nostres caps de les seves històries. Una connexió entre escriptors i lectors que avui s’ha tornat a escurçar a la mínima expressió. Les firmes de llibres han juntat públic i creadors a Palma.

Alguns s’estrenen com a escriptors, altres s’han atrevit a temptejar nous terrenys. N’hi ha que han aprofitat l’avinantesa per presentar llibre nou. I qui ja venia amb una primera tirada esgotada….

 

En total un quilòmetre de fira. 69 paradetes on a més de llibres hi hem vist roses. L’altra protagonista del dia. Fins a cinc mil n’han duit per vendre.

 

Un Sant Jordi festiu que han pogut aprofitar i molt els més menuts. Els han contat contes ifins i tot els han deixat crear la portada d’un.

 

El Dia del Llibre ha acabat a Ciutat amb música que ha posat ritme a la poesia. Aquest capvespre la poesia i la música s’han tornat protagonistes de la diada de Sant Jordi.

A la Plaça Major, s’ha pogut veure l’actuació de “Poetraca”, el nou projecte de Laia Malo i Jaume Reus, del duo Jansky. Abans hi ha hagut una actuació del Nou Romancer; i una jam poètica i musical amb Marga Rotger.

 

 

23/04/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris