X

La Covid, protagonista del Dia de les Illes Balears

L'acte de lliurament dels premis Ramon Llul i la medallà d'Or semetrà a IB3

28/02/2021

La Covid, protagonista del Dia de les Illes Balears

La llotja de Palma (Imatge: Sandra Vallaure)

La COVID marca enguany el Dia de les Illes Balears. Avui horabaixa es lliuraran els premis Ramon Llull a col·lectius de la societat que han estat fonamentals en aquesta pandèmia, com ara els serveis essencials. Però sobretot els professionals sanitaris que rebran la Medalla d’Or. L’acte se celebra a la Llotja però amb cabuda molt reduïda.

Es concedeix el Premi Ramon Llull a persones, entitat, col·lectiu i empreses que han fet possible el funcionament de tots els serveis durant el confinament i la pandèmia. Això inclou l’educació, les enmpreses dels sectors essencials, la indústria, el voluntariat, la cultura, els cossos i forces de seguretat de l’estat i tota la ciutadania.

La medalla d’or de les Illes Balears és per a tots els treballadors del col·lectiu sanitari, per la seva dedicació i compromís el la lluita contra la covid 19. Avui dematí, el Sindicat Mèdic de les Balears ha recordat que agraeixen aquest reconeixement, però que esperaven una major retribució. El vicepresident del Govern Juan Pedro Yllanes també s’hi ha referit.

L’acte de lliurement dels premis Ramon Llull i la medalla d’Or s’emetrà per IB3 Televisió a partir de les 18h de l’horabaixa. I també es podrà seguir a través del web.

El grup parlamentari de Vox ha anunciat que no assistiran a aquest acte. Diuen que és la seva manera de criticar la gestió que el govern ha fet de la crisi.

28/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris