societat

La Covid, protagonista del Dia de les Illes Balears

L'acte de lliurament dels premis Ramon Llul i la medallà d'Or semetrà a IB3


La COVID marca enguany el Dia de les Illes Balears. Avui horabaixa es lliuraran els premis Ramon Llull a col·lectius de la societat que han estat fonamentals en aquesta pandèmia, com ara els serveis essencials. Però sobretot els professionals sanitaris que rebran la Medalla d’Or. L’acte se celebra a la Llotja però amb cabuda molt reduïda.

Es concedeix el Premi Ramon Llull a persones, entitat, col·lectiu i empreses que han fet possible el funcionament de tots els serveis durant el confinament i la pandèmia. Això inclou l’educació, les enmpreses dels sectors essencials, la indústria, el voluntariat, la cultura, els cossos i forces de seguretat de l’estat i tota la ciutadania.

La medalla d’or de les Illes Balears és per a tots els treballadors del col·lectiu sanitari, per la seva dedicació i compromís el la lluita contra la covid 19. Avui dematí, el Sindicat Mèdic de les Balears ha recordat que agraeixen aquest reconeixement, però que esperaven una major retribució. El vicepresident del Govern Juan Pedro Yllanes també s’hi ha referit.

L’acte de lliurement dels premis Ramon Llull i la medalla d’Or s’emetrà per IB3 Televisió a partir de les 18h de l’horabaixa. I també es podrà seguir a través del web.

El grup parlamentari de Vox ha anunciat que no assistiran a aquest acte. Diuen que és la seva manera de criticar la gestió que el govern ha fet de la crisi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé