societat

La Creu Roja dona ajuda humanitària als migrants arribats en pasteres

Els cobreix totes les necessitats bàsiques d'alimentació, salut i higiene


La major part dels migrants que arriben en pastera, a causa del difícil trajecte, arriben en condicions greus de vulnerabilitat. Per aquest motiu, des de la Creu Roja es mobilitza un dispositiu per oferir ajuda humanitària a aquestes persones i cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, salut i higiene.

A més, des de la Creu Roja han explicat que aquestes persones estan arriscant les seves vides per aconseguir millorar la difícil situació que pateixen als seus països.

Tota aquesta ajuda és possible gràcies als voluntaris que formen el dispositiu: mediadors, traductors, professionals sanitaris, i logistes que col·laboren per donar suport humanitari. De fet, avui han actuat 12 voluntaris per atendre les necessitats de les set pasteres que han arribat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

Com ja va passar l'agost, la falta d'espai als calabossos de les comissaries, on romanen detinguts els inmigrants irregulars fins...

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del vuitè Conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial

Comença el curs 2021-22 a la UIB

L'objectiu és la màxima presencialitat possible