política

La crisi del coronavirus endarrereix el 10% dels projectes del Govern a Menorca

Consell i Ajuntament de Maó hauran d'avançar els 10 milions que fan falta per construir el Conservatori i la nova Escola d'Adults

La+crisi+del+coronavirus+endarrereix+el+10%25+dels+projectes+del+Govern+a+Menorca

La crisi sanitària obliga a endarrerir el 10% dels projectes que el Govern pretenia executar a Menorca, però assegura inversions en projectes sanitaris i de construcció d’habitatge protegit. El Consell i l’Ajuntament de Maó, ara, hauran d’avançar els 10 milions necessaris per fer realitat el Conservatori de Música i la nova Escola d’Adults de Maó.

Set projectes que s’havien de finançar amb càrrec a l‘Impost del Turisme Sostenible a Menorca queden posposats. El retard que acumulen els municipis per gestionar-los i la necessitat de desviar-ne part dels fons per atendre els afectats per la Covid-19 obliguen a endarrerir-ne l’execució. És el cas del centre d’interpretació de la mar a Fornells, el centre del camp a Milà Nou, el museu de les festes as Migjorn Gran, i la segona fase de la reforma de l’Ajuntament de Ciutadella. A més, el Consell i l’Ajuntament de Maó hauran d’avançar els 10 milions que fan falta per poder construir la nova seu del Conservatori i l’Escola d’Adults, que s’havien de costejar a través de l’ecotaxa.

També queda garantit el finançament…9 milions… per fer realitat la conversió de l’antic hospital Verge del Toro en centre sociosanitari.

Els projectes estratègics per als pròxims anys a Menorca suposaran una inversió de 58 milions d’euros. 14 i mig es pagaran a través de l’impost del turisme sostenible.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les carreteres de Mallorca, lliures d’herbicides

Aquesta serà una de les clàusules dels nous contractes de conservació de les vies que gestiona el Consell Insular

1.500 milions d’euros per al Pacte per a la Reactivació Econòmica

Aquest dijous el SOIB ha començat la preselecció d'intermediadors socials que vigilaran el compliment de les normes per frenar la...

Salut descarta intervenir el geriàtric de Maó

S'han detectat 6 positius en les darreres hores

El tramvia connectarà en un futur Palma amb Son Espases en 15 minuts

Tendrà 9 aturades i bona part del traçat coincidirà amb el recorregut del Tren de Sóller