X

La decisió d’un jutge deixa sense efecte la inhabilitació de la doctora antivacunes Nadiya Popel

La metgessa prescriu una fórmula magistral sense cap justificació clínica i la difon a través de xarxes

21/09/2022

La decisió d’un jutge deixa sense efecte la inhabilitació de la doctora antivacunes Nadiya Popel

Axel Camarasa

Novetats en el cas de la doctora Popel, la metgessa del Mateu Orfila suspesa pel Col·legi Oficial de Metges i per la Conselleria de Salut per les seves crítiques i la campanya contra la vacuna de la Covid. El tribunal contenciós administratiu deixa sense efecte les sancions interposades, per tant, la doctora pot exercir i prescriure amb normalitat medicaments.

En una decisió presa fa pocs dies, el jutge descarta les mesures cautelars sol·licitades pel Col·legi, que reclamava la seva inhabilitació mentre no es resolgués el recurs. La metgessa va ser expulsada de l’Hospital Mateu Orfila per fer campanya contra la vacunació de la Covid i readmesa, després, per ordre judicial.

El Col·legi Oficial de Metges de Balears es mostra sorprès per la decisió, atesa la gravetat dels fets. Insisteixen que en cap cas, la doctora Popel representa el col·lectiu sanitari i es mostren preocupats perquè les seves pràctiques no s’aturen. Salut no ha volgut fer declaracions.

Així doncs, queda sense efecte la notificació que Salut va fer a totes les farmàcies, recordant que Popel estava suspesa. Una nota que es va distribuir en tenir constància que va prescriure una fórmula magistral sense cap justificació clínica. Ara, està en contacte amb el Col·legi de Metges perquè confirmin que, efectivament, no està inhabilitada per ells ara per ara i, quan ho confirmin, s’emetrà de nou una circular al Col·legi de Farmacèutics i a les farmàcies per informar-los d’aquesta nova situació.

21/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Defensa ciutadana 21/09/2022

    Sou uns traïdors a la ciutadania. La gent està morint per les vacunes i vosaltres, “periodistes i mitjans” i “col.legis de metges i farmacèutics” amb altres estaments corruptes, continueu alentant a la població a injectar-se i perseguiu a qui dóna veus d’alarma o ajuda de debò a la salut de la gent.

    Us diria moltes coses però la més “políticament correcte” és que sou uns TRAÏDORS.