X

La desestacionalització i el turisme de luxe, a debat entre el sector hoteler

Directius i professionals hotelers s'han reunit aquest dimecres entorn del Gran Debat Hoteler, que se celebra de manera anual i durant el qual posen en comú les seves experiències i previsions amb vista al futur del sector

24/05/2023

La desestacionalització i el turisme de luxe, a debat entre el sector hoteler

Redacció

Els hotels mallorquins ja registren durant aquest mes de maig ocupacions mitjanes de fins al 75%, segons la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM). Bones dades, diu el sector, per aquesta època de l’any. I amb prop d’un 90% de la planta hotelera ja oberta, les previsions, tot i el context, van en bona direcció. Això, tot i la incertesa macroeconòmica que encara hi ha. La d’enguany es preveu que sigui una bona temporada, que consolidi el camí cap a la desestacionalització i l’illa, com a principal destinació prèmium de la Mediterrània.

El turista considerat com a prèmium està disposat a pagar més per tot allò que sigui especial. Ho diu el sector hoteler, coneixedor de les demandes d’aquest tipus de visitant que, asseguren, de cada vegada té més presència a Mallorca. En aquest sentit, el director comercial d’Universal Beach Hotels, Jorge Guimerá, ha assegurat que es tracta d’un turista al qual li agrada conèixer la destinació, però que també hi ha un segment, més de famílies, que cerca la tranquil·litat i el descans de l’hotel. Pensant en aquest perfil de turista, s’està estenent un nou concepte de tot inclòs. Un tot inclòs prèmium, amb marques i productes que donen un valor afegit a aquest tipus de règim d’allotjament moltes vegades estigmatitzat.

“S’està diferenciant i copiant el model del Carib, que té diferents tipus d’allotjament amb un tot inclòs per al turisme de masses, però també un tot inclòs més VIP”, ha apuntat el director comercial de Valentín Hotels, Juan Mi Llompart.

24/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris