X

La DGT confirma una tendència a l’alça de víctimes mortals en accidents de trànsit a les Balears respecte de l’any passat

El 2022 hi van haver 25 morts a les carreteres illenques, mentre que enguany ja se n'han registrat 13

23/05/2023

La DGT confirma una tendència a l’alça de víctimes mortals en accidents de trànsit a les Balears respecte de l’any passat

Redacció

Després de viure un cap de setmana especialment dramàtic a les carreteres de les Balears, amb tres motoristes que han perdut la vida en accidents de trànsit a Eivissa, a Formentera i a Campos, a Mallorca, un equip d’IB3 Notícies ha entrevistat la directora provincial de la Direcció General de Trànsit, Francisca Ramis.

Així mateix, la DGT xifra en 13 les víctimes mortals a les carreteres illenques d’ençà que va començar l’any i confirma una tendència a l’alça respecte de l’any passat. De fet, durant el 2022 s’hi varen registrar 25 víctimes mortals, davant les 13 dels primers cinc mesos d’aquest 2023.

Ramis, a més d’analitzar els sinistres mortals en carretera, destaca, com a punts a millorar, els embussos quilomètrics que pateixen centenars de conductors a les hores punta a les principals vies de Mallorca. I assegura que l’helicòpter Pegasus, els drons i els ràdars mòbils són eines fonamentals per controlar el trànsit, sobretot durant l’estiu.

Notícies relacionades >

23/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris