menorca

La direcció de Mascaró espera que la reducció de mesos de feina no s’allargui més enllà del juny

Confia que la situació millori el segon semestre de l'any que ve i calcula que el 2022 recuperaran nivell de vendes de 2019


A Menorca la direcció de l’empresa de calçat Jaume Mascaró espera que la reducció dels mesos de feina pactada amb els treballadors no s’hagi d’allargar més enllà del juny de l’any que ve. Els responsables sindicals valoren l’acord com un bon exemple de suma d’esforços per evitar acomiadaments.

El secretari general de Comissions Obreres a Menorca veu coherent amb la voluntat de salvar els llocs de feina, la decisió proposada per la direcció i ratificada pel comitè d’empresa de rebaixar a sis mesos el mínim que treballaran els 200 empleats de Mascaró l’any que ve. Una decisió que amplia la reducció a vuit mesos que havien pactat les dues parts fa pocs mesos.

La direcció de l’empresa més gran de Menorca espera que la plantilla pugui fer feina més temps dels sis mesos acordats, ja que seria conseqüència de la recuperació de la facturació. I és que la pandèmia està afectant alguns dels mercats més importants com l’estatal i l’europeu; tot i que també hi ha hagut un augment de les vendes per internet i al mercat asiàtic.

La direcció de Jaume Mascaró espera que la situació millori de cara al segon semestre de l’any que ve i calcula que el 2022 recuperaran el nivell de vendes de l’any passat. La incertesa se centra, doncs, de gener a juny, sobretot per la previsible arribada de la tercera onada i els seus efectes sobre el consum.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La central tèrmica de Maó fa una passa en matèria de descarbonització i redueix de manera important l’ús del fuel

Els motors d'aquest combustible que, fins ara, s'utilitzaven fins a 8.700 hores a l'any, passaran a funcionar només 500 hores...

El Govern prepara la documentació perquè l’Estat declari Ferreries zona catastròfica

Mentrestant, empreses i particulars continuen quantificant les conseqüències de la torrentada

La central de Maó serà menys contaminant a partir d’octubre

Només consumirà un 5 per cent del petroli que fins ara emprava per abastir d'electricitat tot Menorca

Els hotels de Menorca de categoria superior allarguen temporada fins a finals d’octubre

Les reserves de visitants, que cerquen natura i esport, arriben però amb compte-gotes