X

La dissenyadora mallorquina Tania Presa queda finalista al concurs internacional de moda Thai Silk Fashion Week

Tania ha representat Espanya i es va classificar per a la final gràcies al seu vestit regional de flamenca

17/12/2022

La dissenyadora mallorquina Tania Presa queda finalista al concurs internacional de moda Thai Silk Fashion Week

Fa tan sols una setmana la dissenyadora mallorquina Tania Presa representava Espanya al concurs internacional de moda Thai Silk Fashion Week i, tot i que no va guanyar, en va ser una de les finalistes amb els seus dissenys.

Aquesta col·lecció ha desfilat per les passarel·les de Tailàndia i la seva creadora és mallorquina. Es tracta de Tania Presa, que ha arribat a la final del concurs Thai Silk Fashion Week. Un esdeveniment que se celebra cada any a Bangkok per promoure la seda tailandesa. L’organitza el Govern del país i coincideix amb l’aniversari de la reina mare Sirikit, que enguany ja fa 90 anys.

Aquest concurs disposa de la participació de 104 països, dels quals només 12 han passat a la final. Tania ha representat Espanya i es va classificar per a la final gràcies al seu vestit regional de flamenca.

La col·lecció completa elaborada amb seda són sis exemplars amb presència floral. Aprofiten la textura de la tela i els seus colors.

El guanyador d’enguany ha estat Vietnam, però Mallorca ha format part de l’escena internacional de la moda durant una setmana.

17/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris