X

Una doctora d’Urgències de Son Espases sobre una quarta onada: “Hem tengut esperança tres vegades i tenim por”

Carolina Pérez confia en la baixada d'ingressos covid dels darrers dies i destaca que això revertirà en positiu sobre els pacients d'altres patologies

09/02/2021

Una doctora d’Urgències de Son Espases sobre una quarta onada: “Hem tengut esperança tres vegades i tenim por”

Un professional sanitari durant un descans. /EFE

La doctora d’Urgències de Son Espases Carolina Pérez confirma la baixada d’ingressos covid dels darrers dies i destaca que això revertirà en positiu sobre els pacients d’altres patologies. Amb tot, assenyala que no es refien gens de l’evolució de la pandèmia tot i les dades esperançadores.

“Feim un alè en pensar que el pacient no Covid tendrà més espai. L’hospital podrà tornar a rodar. Les xifres ens donen esperança, però no ens relaxam. Hem tengut esperança tres vegades i tenim por”, ha explicat aquest dimarts a IB3 Ràdio.

Aquesta professional sanitària que ha ratificat la càrrega d’esgotament físic i emocional que han exposat tants altres col·legues de professió, diu que la pandèmia ha reforçat la capacitat de treballar en equip dels sanitaris. Per contra, ha deixat més palés que mai que falten recursos als hospitals.

“Cada vegada que un sanitari es contagia i ha de fet un aïllament i una quarantena, la sobrecàrrega de feina pels companys és impressionant. Això s’ha de tenir previst. S’ha de dignificar la nostra professió”, ha assegurat.


Escolta aquí l’entrevista a IB3 Ràdio

09/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT