X

La doctora negacionista Nadya Popel declara als jutjats per un presumpte delicte contra la salut pública

El Col·legi de Metges la inhabilità per haver prescrit medicaments sense justificació clínica. Ella ha declarat que ho feia per "donar esperança a pacients terminals"

08/02/2024

Redacció

La doctora negacionista Nadya Popel ha declarat avui dijous davant el jutge a Maó. Parlam de la polèmica metgessa contrària a l’ús de la mascareta i de la vacunació contra la covid. El Col·legi de Metges de les Illes Balears l’acusa d’un presumpte delicte contra la salut pública pels tractaments fets a alguns pacients. De fet, la va inhabilitar per haver prescrit medicaments sense cap justificació clínica a malalts amb càncer.

Popel només ha respost a les preguntes del seu advocat i ha defensat les seves actuacions, encaminades, ha declarat, a “donar esperança a pacients terminals”. Popel, que s’ha emocionat davant els mitjans, considera que avui és un dia històric en el qual la medicina alternativa sortirà del seu amagatall. En pròximes sessions es presentaran les proves, pèrits i testimonis. Una vegada que conclogui la instrucció, el jutge decidirà si hi veu o no indicis de delicte i, per tant, si obre judici o arxiva la causa. Popel ha estat acompanyada per una desena de seguidors, que li ha donat suport a la porta dels jutjats.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris