mallorca

La dotació de serveis de Cala Gat es farà per junta de cooperació

L'Ajuntament de Capdepera executarà el nou projecte que surt a exposició pública i repercutirà els costos als veïnats

La+dotaci%C3%B3+de+serveis+de+Cala+Gat+es+far%C3%A0+per+junta+de+cooperaci%C3%B3

Fins ara estava previst que fossin la norantena de veïnats els qui licitessin i executessin l’obra. El projecte del 2003, pressupostat amb poc més de 3 milions d’euros, preveu implantar la xarxa de clavegueram, una estació d’impulsió, la xarxa de pluvials, voreres, nou enllumenat públic i el soterrament de la xarxa elèctrica i de telecomunicacions.

Sense aquestes noves infraestructures no es poden donar noves llicències d’obra a les parcel·les que queden per edificar. L’Ajuntament de Capdepera executarà les feines a través d’inversions sostenibles i repercutirà els costos als veïnats mitjançant contribucions especials.

El termini d’execució és de nou mesos i s’ha d’haver adjudicat enguany. Per això el consistori gabellí treu a exposició pública durant un mes el període per presentar al·legacions a l’aprovació inicial del nou modificat del projecte de dotacions de serveis de la unitat d’actuació UA-2 Cala Gat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El nucli urbà de Marratxinet no tendrà xarxa de clavegueram

La Comissió Balear de Medi Ambient l'ha exonerat per les característiques de la zona i la baixa intensitat de població

El 28% dels interns de la residència Sèniors d’Inca s’han contagiat de Covid-19

El Govern ha pres el control del centre, que es converteix en la quarta instal·lació intervinguda per l'Executiu balear. A...

L’estigmatització de les barriades vulnerables per la pandèmia

Arreu d'Espanya, hi ha hagut barriades humils on la covid-19 s'ha acarnissat. Els experts proposen aïllar illetes de cases en comptes de barriades per evitar-ne l'assenyalament

Extingit l’incendi de s’Albufera

La investigació confirmarà com va començar el foc