Actualitat

La Facultat d’Educació de la UIB celebra els 30 anys amb una exposició itinerant

Hi ha obres dels artistes Diana Bustamante, Francesc Florit i Menéndez Rojas


La Facultat d’Educació de la Universitat de les Illes Balears compleix 30 anys. Per celebrar aquestes dècades de formació a educadors, se celebren diferents actes durant tot l’any. Un d’ells, una exposició itinerant dels artistes Diana Bustamante, Francesc Florit i Menéndez Rojas.

Era 1842 quan es va crear la primera escola de mestres a les Illes Balears. Va suposar les arrels de l’actual Facultat d’Educació, que no es va crear fins al 1992 i que enguany compleix el seu 30è aniversari. La UIB en vol reivindicar la importància.

‘Tot el que ha estat formació del professorat i formació d’educadors té la seva concreció en aquesta facultat. És el símbol actual, l’altaveu del passat i l’espai d’innovació docent de cara al futur“, explica Pere Fullana, coordinador dels actes del 30è aniversari i docent de la Facultat.

Per celebrar-ho, es desenvolupen una sèrie d’actes fins a final d’any. Un d’ells, una exposició itinerant entre les diverses seus amb la qual la Facultat ha decidit expressar a través de l’art la seva història.

“El món de la creació podria ser un bon nexe de connexió amb la resta de la universitat. Aquests pintors i exposicions que farem a Eivissa i Menorca no són més que una manera de fer-nos presents a la societat. Volem dir que preparam aquests professionals perquè la societat els demanda i perquè el món de la formació és el món del futur”, diu Fullana.

I aquestes perspectives de futur són inesgotables. A banda d’incloure nous graus pròximament, el gran desafiament se centra en la formació permanent.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |