La falta d’inspiració davant porteria condemna el Palma Futsal a la primera derrota del curs

El gran gol de Raúl Campos és insuficient per superar l'Industrias Santa Coloma i ara ja toca pensar en la Copa del Rei

21/11/2020

El Santa Coloma és el primer botxí aquesta temporada del homes de Vadillo, que han perdut per 1 a 2 a Son Moix, on fins ara no havien cedit cap punt. Un marcador que, vist el rendiment que va tenir el seu equip, causa certa resignació al tècnic del Palma. Però hi ha dies en què la pilota et nega qualsevol complicitat. Hi ha dies en què els pals es fan gegants temibles. Hi ha dies en què ni la força de Son Moix et pot impulsar als darrers centímetres.

El guió, fins aquest divendres sempre amb final exitós a casa, va esclatar al minut 3. Industrias Santa Coloma arma una ràpida combinació que Petry tanca amb una volea impossible de defensar per a Barrón. El seu col·lega Borja Puerta va posar pany i clau a la seva meta. El Palma va encaixar malament el cop, però una acció d’Hamza el va reviscolar. Els darrers segons de la primera part foren un assetjament total i també estèril fins a una genialitat de Raul Campos. Xut espectacular per besar l’escaire.
A la represa, l’escenari es va mostrar més igualat, però els catalans foren letals amb una acció semblant a la del primer gol. Corso i Sepe cuinen l’1 a 2 que ja va ser definitiu.

Aquest diumenge el Palma Futsal ha tornat a trepitjar el Palau de Son Moix per preparar el duel de Copa del Rei. Dimarts visiten la pista de l’Atlético Benavente, de la segona divisió, en una eliminatòria que es disputa a partit únic.