SOCIETAT

La Farmàcia Llabrés de Ciutadella recupera la seva esplendor

La Fundació de Discapacitats ha de definir el proper mes de febrer els seus usos


La farmàcia Llabrés, l’únic exponent de l’arquitectura modernista de Ciutadella, recupera la seva esplendor després d’una restauració que ha costat més de 700.000 euros. L’immoble, heredat a benefici dels reis Felip i Letícia, està llest perquè la Fundació de persones amb Discapacitat de Menorca decideixi el seu futur.

Els vitralls del que havia estat el laboratori de la farmàcia Llabrés són la peça més valuosa d’un conjunt de mobles i elements decoratius catalogats pel seu valor patrimonial com una de les escasses mostres del modernisme a Menorca.

Des que l’empresari José Ignacio Balada va deixar en herència aquesta antiga farmàcia que amenaçava runa a diversos membres de la casa reial, es va iniciar un procés per recuperar-lo que s’ha perllongat 5 anys. La voluntat dels reis va ser que fos la Fundació de Persones amb Discapacitat que disposés de l’edifici, i serà el seu patronat el que decidirà

Pendents d’una inauguració oficial i amb la incògnita de si els hereus de la casa del Rei hi assistiran, avui han estat les autoritats les que han visitat l’antiga farmàcia modernista de Ciutadella.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |