X

La farmàcia Llabrés obrirà enguany les portes com espai de visites, activitats i tallers

La data de la inauguració depèn ara de l'agenda de la reina Letícia

23/02/2022

La farmàcia Llabrés obrirà enguany les portes com espai de visites, activitats i tallers

Carles Marquès Casasnovas

La farmàcia Llabrés, a davall ses Voltes, de Ciutadella, és un dels pocs testimonis del modernisme a Menorca. Serà enguany que obrirà les portes com espai de visites, activitats i tallers. La data de la inauguració, depèn ara de l’agenda de la Fundació Hesperia i de la Casa Reial. Gairebé un segle després que Catalina Seguí Llabrés, la senyora Nina, primera dona farmacèutica de les Illes, adquirís l’edifici, l’emblemàtica Farmàcia Llabrés del carrer de ses Voltes, a Ciutadella, torna a lluir amb la seva esplendor. Avui tot just se n’ha presentat el Pla d’Usos, que concep l’edifici com un espai obert on es recrea l’ambient primigeni. Té el mobiliari i estris originals i una selecció de mobles i objectes singulars procedents de l’habitatge de la senyora Nina, primera dona farmacèutica de Balears. L’immoble serà destinat a les visites de la ciutadania i a les activitats i tallers propis de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, que gestionarà aquest espai durant els pròxims 10 anys.
Un cop inaugurat l’immoble, es faran visites guiades obertes a grups escolars, entitats o ciutadania en general. El soterrani es transforma en una sala polivalent destinada a xerrades, conferències, exposicions, reunions o tallers. La sala que hi dona accés es destinarà a exposicions dels materials elaborats pels centres ocupacionals de la Fundació, i com a espai divulgatiu dels serveis, centres i recursos de l’entitat. S’estan ultimant els detalls per a la inauguració, a la qual assistirà la reina Letízia. La data està pendent de la Casa Reial.

23/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });