economia

La Federació Empresarial Balear de Transports demana ajudes directes al sector

També sol·licita l'ajornament de les quotes dels arrendaments financers

La+Federaci%C3%B3+Empresarial+Balear+de+Transports+demana+ajudes+directes+al+sector

La Federació Empresarial Balear de Transports demana ajudes directes al sector. Sol·licita que es puguin ajornar les quotes dels arrendaments financers en 18 mesos. Asseguren que, a l’estiu, gairebé un 90% de la flota estarà aturada i, per això, demanen una rebaixa a l’impost de circulació, així com també de l’IBI i del fems. A més, també diuen que és imprescindible per a la seguretat de tots que el sector del transport tengui un protocol oficial de neteja.

Totes aquestes demandes les han fet arribar al Conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, per tal que faci d’intermediari amb el Govern central. Ha estat avui horabaixa durant el Consell Balear de Transports. Durant la reunió, el conseller i el director general de Mobilitat i Transports, Jaume Mateu, han destacat que el Ministeri ha atès algunes de les peticions traslladades des de les Illes Balears, com que els taxis puguin dur més d’un passatger i també la possibilitat de col·locació de mampares protectores.

Entre les principals mesures que s’han de seguir en el servei de transport, destaca l’ús de mascaretes a trens, busos, avions i vaixells i també a vehicles de passatgers de fins a 9 places. Precisament a aquests vehicles hi podran viatjar fins a 2 persones per fila, excepte la del conductor. En el cas de vehicles amb cabina, hi podran anar 2 persones com a màxim amb mascareta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els turoperadors vaticinen un descens del 68% del turisme anglès a Menorca al final de l’estiu

Confien que els anuncis en positiu des de les administracions ajudin a capgirar la situació

La cancel·lació de Sant Joan, a Menorca, suposarà grans pèrdues econòmiques pels firaires

A les Balears, unes 70 famílies viuen directament del sector i, de forma indirecta, unes dues centes persones

El Govern Central és optimista de cara a la temporada turística

Espanya podria obrir-se al turisme abans del primer de juliol "amb alguna experiència concreta", ha dit el ministre Ábalos

CCOO denuncia la situació dels funcionaris de l’OAC de les Avingudes a Palma

Afirmen que tenen una excessiva càrrega de feina sense les mesures de seguretat necessàries