X

La Festa del Cinema torna un any més, però amb novetats: enguany no serà necessari acreditar-s’hi prèviament

La XXI edició se celebrarà els dies 2, 3, 4 i 5 d'octubre

13/09/2023

La Festa del Cinema torna un any més, però amb novetats: enguany no serà necessari acreditar-s’hi prèviament

/ Jeremy Yap.

Redacció

La XXI edició de la Festa del Cinema se celebrarà en tot Espanya els dies 2, 3, 4 i 5 d’octubre. Durant aquests quatre dies, els espectadors podran gaudir de totes les pel·lícules de la cartellera al preu especial de 3,50 euros per entrada. La principal novetat d’aquesta nova edició és que, a partir d’ara i per facilitar la participació de tots els públics, no serà necessari acreditar-se prèviament al web oficial, segons han avançat els organitzadors.

La venda anticipada de les entrades per a aquests quatre dies començarà el dimecres 27 de setembre per Internet, tant en els portals web de cada cinema, com a les webs tradicionals de venda d’entrades, a taquilla i en els quioscs situats a les entrades dels cinemes.

L’organització de la Festa del Cinema es fa en col·laboració amb l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, que va impulsar des de l’any passat la figura de l’ambaixador/a d’aquest esdeveniment. El paper principal dels ambaixadors és col·laborar en la difusió del festival, prestant el seu suport per donar-lo a conèixer entre el públic.

Enguany els ambaixadors de la Festa del Cinema són l’actriu guanyadora de dos premis Goya Susi Sánchez i l’actor guanyador d’altres dos premis Goya Luis Zahera. Prenen el relleu, així, de Toni Acosta i Ernesto Alterio, ambaixadors de la Festa del Cinema de l’any passat.

13/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris