X

La Fira del Caragol de Sant Jordi arriba a la XXI edició

Creix la programació d'actes de la fira, degana de les gastronòmiques amb producte local. Enguany, com a novetat, hi haurà exhibició de cuiners professionals

15/05/2023

La Fira del Caragol de Sant Jordi arriba a la XXI edició

Margalida Riera

El pròxim divendres, 19 de maig, ja comença la Fira del Caragol de Sant Jordi, amb un tast de vi. L’endemà, dissabte, arriba una cita imprescindible: les carreres de caragols, a les 16.00 hores. La banda Monkey Swing posarà la cirereta al dissabte a les 22.30 hores, després de la nit gastronòmica caragolera. La festa grossa es viurà el diumenge. Les colles i productors tendran l’aparador obert a patir de les 09.30 hores del dematí.

Enguany hi ha novetats: un show cooking de cuiners professionals i degustació de fideus de caseta amb caragols dels responsables de la formació professional de cuina de l’Institut Puig de sa Font. A més, la fira rebrà la visita del programa d’IB3 Televisió ‘Emplantam‘.

Així mateix, durant el cap de setmana s’esperen prop de 15.000 visitants. L’associació que organitza la fira calcula que es despatxaran 2.500 quilos de caragols.

15/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris