X

La Fira del Llibre de Palma aplegarà 22 llibreries i més de 30 escriptors entre el 26 de maig i el 4 de juny

La 41a edició de la mostra, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, oferirà més de 70 activitats durant 10 dies

23/05/2023

La Fira del Llibre de Palma aplegarà 22 llibreries i més de 30 escriptors entre el 26 de maig i el 4 de juny

Redacció

L’edició número 41 de la Fira del Llibre de Palma arriba al passeig del Born de Palma el pròxim divendres. Enguany, amb el lema ‘Som de llibre’, aplegarà 22 llibreries i més de 30 escriptors, entre el 26 de maig i el 4 de juny.

La mostra, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, oferirà més de 70 activitats durant 10 dies. Un programa que tendrà tallers, contacontes i poesia, entre d’altres, i que inclou els homenatges a Maria Antònia Oliver i Antoni Serra, referents de les lletres.

A més, la trentena d’escriptors que hi prendran part presentaran les seves obres i signaran llibres en els espais comuns habilitats pel gremi, en el recinte firal o en les paradetes individuals de les diferents llibreries.

L’objectiu de la Fira del Llibre de Palma 2023 és defensar la lectura sense frissar i cerca reivindicar la cultura del llibre en paper i la labor de les llibreries, les quals defensen un model de negoci de proximitat i una lectura conscient, sense pressa i en la línia del “Slow Living”, enfront de l’amenaça d’Internet.

El poeta i traductor eivissenc d’origen britànic Ben Clark serà el pregoner d’aquesta 41a edició, acte que tendrà lloc el divendres, 26 de maig, a les 18.00 hores. Prèviament, es durà a terme un pregó infantil a càrrec de Ramon Bassa.

23/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris