X

La Fira del Llibre en Català ofereix a Ferreries destacades novetats editorials

Hi participen vuit llibreters amb l'objectiu de fomentar la lectura en català entre tota mena de públic

09/11/2019

La Fira del Llibre en Català ofereix a Ferreries destacades novetats editorials

La quinzena Fira del Llibre en Català, que enguany se celebra a Ferreries, ha arrencat aquest divendres amb la voluntat de fomentar la lectura en català per a públics de totes les edats. Un esdeveniment força esperat de l’agenda cultural menorquina de cada any que desplega aquest cap de setmana un ampli programa d’activitats. Activitats com la presentació de la guia de la Plataforma per la Llengua, que ha donat pas a un col·loqui obert sobre l’exercici dels drets lingüístics en situacions quotidianes.

Una de les novetats editorials més esperades és “Arenal”, de l’escriptor menorquí Joan Pons, que duia sense publicar una novel·la des de 2010. “Arenal” representa la incursió de l’autor resident a Barcelona en la novel·la negra.

Un altre dels llibres que s’han presentat a la Fira és el que ha escrit el professor medievalista Jaume Sastre, “1558, de Menorca a Turquia”. La publicació conté una recopilació de cartes que guardava l’historiador Rafel Oleo i que formen part de la seva inèdita “Historia de la isla de Menorca”. Noves aportacions documentals que permeten ampliar el coneixement dels fets de l’Any de sa Desgràcia.

Per avui dissabte s’ha programat un dels plats forts: la presentació del llibre “Crec recordar. Memòries”, de Joan Estruch, el gran referent a Catalunya de la sociologia de la religió.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris