societat

La Fundació Monti-Sion Solidària atén més de 6.000 persones

Arran de la pandèmia un miler de persones s'ha adherit al programa solidari.


La Fundació Monti-Sion Solidària atén més de 6.000 persones en risc d’exclusió social. La seva tasca principal és la de repartir aliments. Cada dijous atenen unes 400 persones i els reparteixen aliments, productes d’higiene personal i roba, entre altres. Per sol·licitar aquesta ajuda cal fer una entrevista per comprovar les necessitats de cada família. En funció d’aquestes necessitats hi podran acudir una vegada per setmana o un pic cada 15 dies.

Ara s’ubiquen a un poliesportiu del polígon de Llevant de Palma. Fa qüestió de dues setmanes s’han hagut de traslladar de local, per mor de la falta d’espai. Arran de la pandèmia un miler de persones s’ha adherit al programa solidari.

La fundació va néixer l’any 2009 i se sosté gràcies al voluntariat i als benefactors. El projecte de repartiment d’aliments rep setmanalment uns 3.000 quilos de producte fresc i de temporada provinent del camp mallorquí, gràcies a la col·laboració de la cooperativa s’Esplet de sa Pobla, la Fundació Barceló i l’ajuda per part de les conselleries d’agricultura i afers socials. A més, cada any reben donacions de particulars.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats