X

La Fundació Paco de Lucía du el seu primer festival a Palma

El festival se celebrarà del 9 al 13 de març al Teatre Principal de Palma i al teatre Xesc Forteza i aposta pels nous talents emergents i innovadors del flamenc

28/01/2022

La Fundació Paco de Lucía du el seu primer festival a Palma

La Canija i el seu homenatge a la versió de ‘Mediterraneo’ que un dia va ajuntar Joan Manuel Serrat i Paco de Lucía ha posat la banda sonora a la primera edició del ‘Festival Paco de Lucía, Palma flamenca’. És tracta de la primera activitat que organitza la fundació que du el seu nom i que presideix la seva vídua, Gabriela Canseco.

A l’acte de presentació del festival, celebrat aquest divendres a Can Balaguer a Palma, Canseco ha explicat que Paco de Lucía estaria molt content i orgullós de la celebració d’aquest esdeveniment amb el qual es pretén donar visibilitat a nous talents emergents i innovadors del món del flamenc.

Talents com el d’El niño de Elche, Rosario Guerrero “La tremendita”, Miguel Fernández “El Yiyo”, Israel Fernández i Diego “el Morao” i els germans Kiki i Soleà Morente. Tots ells formen el cartell de concerts del festival, que se celebrarà al Teatre Principal de Palma i al teatre Xesc Forteza entre el 9 i el 13 de març.

A més dels concerts, s’hi programaran altres activitats com xerrades i exposicions. Part dels doblers recaptats es destinaran a la Fundació Paco de Lucía que, a més de difondre l’obra del guitarrista gadità, té entre els seus objectius oferir classes en línia de guitarra flamenca amb alguns dels millors guitarristes del món i a preus populars.

28/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris