menorca

La Fundació Starlight ofereix formació per convertir-se en guia astroturístic

Se celebrarà a mitjans de novembre, abans de la celebració de la 2a Trobada Internacional d’Astroturisme que acull el Llatzeret


La Fundació Starlight organitza un curs formatiu per a esdevenir monitor d’astroturisme. Se celebrarà a mitjans de novembre, abans de la celebració de la 2a Trobada Internacional d’Astroturisme que acull el Llatzeret.

L’objectiu és habilitar professionals per a donar resposta als nous productes que sorgeixen del reconeixement de Menorca a reserva i destí Starlight, per la qualitat del seu cel nocturn.

El curs, únic d’aquestes característiques arreu del món, consta de 60 hores i té un fort component de formació en astrofísica, que és l’aspecte en què els assistents tenen més mancances.

La convocatòria s’obrirà en els pròxims dies i s’hi podran inscriure unes 45 persones. El curs està obert a tothom, tot i que es dirigeix a perfils professionals com guies turístics, aficionats i professionals de l’astronomia i propietaris d’agroturismes amb intenció d’oferir aquests productes turístics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El fill menor del caixer senyor, Lluís de Olives, dona permís per començar el replec

Un rere l'altre, cavalls i cavallers s'han anat afegint a la colcada, fins a 107, en el torn de dia...

MÉS per Menorca donarà suport a la investidura d’Armengol

El Govern atendrà les reivindicacions de la formació menorquina en qüestions com l'educació de 0 a 3 anys, l'energia i...